La Firma

A Domènech Corbella – Serveis Jurídics oferim un assessorament legal personalitzat, d’alt valor afegit i totalment adaptat a les teves necessitats. Estem especialitzats en les següents disciplines jurídiques:

ASSESSORAMENT LEGAL PERSONALITZAT I DE QUALITAT

Xavier Domènech Corbella, fundador i responsable de Domènech Corbella – Serveis Jurídics, és advocat col·legiat per l’ICAB i llicenciat en Dret des de 2009.

Tenim una àmplia experiència en les disciplines jurídiques indicades, i molt especialment en propietat intel·lectual, eCommerce i dret publicitari. Hem acumulat aquesta experiència durant més de dotze anys d’exercici professional de l’advocacia, cinc dels quals en qualitat d’associat sènior del departament de Propietat Intel·lectual i Noves Tecnologies del prestigiós bufet d’advocats Uría Menéndez Abogados, S.L.P., assessorant empreses nacionals i multinacionals en tota mena d’assumptes de gran complexitat relatius a propietat intel·lectual i industrial, dret publicitari, noves tecnologies i competència deslleial.

A Domènech Corbella – Serveis Jurídics assessorem a particulars i a empreses, tant nacionals com internacionals, i la nostra missió no és altra que la de satisfer, amb el màxim rigor i eficàcia, totes les necessitats i les expectatives dels nostres clients. T’oferim un assessorament legal d’alt valor afegit, combinant l’excel·lència dels grans bufets amb el bon fer, la flexibilitat, el dinamisme i el tracte personalitzat que només et pot donar el teu advocat de confiança de tota la vida.